ا
-
اسپرم ربات
اسپرمرباتها؛ دریچهای نوین به بیوسیستم و رباتیک در ابعاد کوچک [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 16-27]
-
افزایش کیفیت
فراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشینها و تجهیزات صنایع غذایی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 8-19]
-
امنیت آبی
درک پیچیدگی هم بست آب- انرژی-غذا در مسیر توسعه پایدار [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 50-59]
-
امنیت غذایی
درک پیچیدگی هم بست آب- انرژی-غذا در مسیر توسعه پایدار [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 50-59]
-
انرژی
درک پیچیدگی هم بست آب- انرژی-غذا در مسیر توسعه پایدار [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 50-59]
ب
-
بهبود فرآیند
فراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشینها و تجهیزات صنایع غذایی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 8-19]
-
بیوسیستم
اسپرمرباتها؛ دریچهای نوین به بیوسیستم و رباتیک در ابعاد کوچک [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 16-27]
پ
-
پاکسازی محیطی
بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 60-70]
ت
-
توسعه پایدار
درک پیچیدگی هم بست آب- انرژی-غذا در مسیر توسعه پایدار [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 50-59]
ح
-
حسگرهای مصنوعی
معرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق دادهها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 30-35]
خ
-
خواص برشی
بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 28-35]
د
-
دانشگاه تهران
مختصری درباره استاد دکتر علی محمد برقعی [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 6-15]
ز
-
زاویه تیغه
بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 28-35]
س
-
ساقه جعفری
بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 28-35]
ص
-
صنایع غذایی
بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 60-70]
ط
-
طراحی
معرفی مؤلفههـای حـل مسئله با تأکید بر رویکرد تفکر طراحی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 46-65]
ع
-
علی محمد برقعی
مختصری درباره استاد دکتر علی محمد برقعی [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 6-15]
ف
-
فراصوت
فراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشینها و تجهیزات صنایع غذایی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 8-19]
ک
-
کاویتاسیون
فراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشینها و تجهیزات صنایع غذایی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 8-19]
-
کشاورزی
بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 60-70]
م
-
ماشین بویایی
معرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق دادهها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 30-35]
-
ماشین بینایی
معرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق دادهها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 30-35]
-
ماشین چشایی
معرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق دادهها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 30-35]
-
ماشین های کشاورزی
مختصری درباره استاد دکتر علی محمد برقعی [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 6-15]
-
مسئله
معرفی مؤلفههـای حـل مسئله با تأکید بر رویکرد تفکر طراحی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 46-65]
-
مهارت حل مسئله
معرفی مؤلفههـای حـل مسئله با تأکید بر رویکرد تفکر طراحی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 46-65]
-
میکروربات
اسپرمرباتها؛ دریچهای نوین به بیوسیستم و رباتیک در ابعاد کوچک [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 16-27]
-
میکرورباتیک
بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 60-70]
-
میکروسیستم
اسپرمرباتها؛ دریچهای نوین به بیوسیستم و رباتیک در ابعاد کوچک [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 16-27]
و
-
ویژگیهای فردی
معرفی مؤلفههـای حـل مسئله با تأکید بر رویکرد تفکر طراحی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 46-65]
-
ویژگیهای مسائل
معرفی مؤلفههـای حـل مسئله با تأکید بر رویکرد تفکر طراحی [دوره 6، شماره 3، 1400-1401، صفحه 46-65]
ه
-
هم بست آب-انرژی-غذا
درک پیچیدگی هم بست آب- انرژی-غذا در مسیر توسعه پایدار [دوره 6، شماره 2، 1400-1401، صفحه 50-59]